Nutellakage i kop – klar på KUN 3 min.

Nutellakage i kop - klar på KUN 3 min.

Nutellakage i kop klar til servering på kun 3 minutter – JUHUUUEEE… <3

I mit forsøg på at tømme lageret for Nutella, koblet sammen med min trang til noget sødt, så kom jeg lige til at lave denne skønne lynhurtige kage i kop – med STOR smag af Nutella. Det er godt nok hårdt, når det med Nutella-spiseri alene hænger på mig 🙂

Ingredienslisten er kort og består af helt almindelige basisting, som de fleste af os har i skabet.

Fra du går i gang til til du kan smovse i en lækker Nutellakage i kop går der ca. 3 min., så dette er kagen der kan stille chokoladetrangen på rekordtid 🙂

Start med at finde en STOR kop. Den jeg har brugt her kan indeholde ca. 4 dl. og den kunne lige klare den portion. Alternativt skal du lave to kager – Og hvem kan ikke spise to?

Når du måler ingredienserne af er det vigtig at du er nøjagtig for at opnå det bedste resultat. Opskriftens måleenhed er SPSK. – og ikke alle spiseskeer er ens i størrelsen, så jeg anbefaler det “officielle” mål – Se evt. udvalget af måleskeer i min web-shop lige HER

Først blander du de tørre ingredienser, som mel, bagepulver, kakao og flormelis. Bare bland dem i den kop eller det krus, som du ønsker at bage din kage i.

Så tilsættes Nutella sammen med mælk, æg og olie. Jeg anbefaler at du vælger en smagsnetural olie, som foreksempel rapsolie eller solsikkeolie, da olivenolie godt kan blive lidt bitter.

Så skal det hele blot røres godt sammen med en gaffel. Indtil du har en helt glat dej.

Og WUPTI så er du klar til at sætte koppen eller kruset i mikroovnene. Bage din kage ved højeste effekt i 1½-2 minutter. (bagetiden er vejledende, da der er stor forskel på mikroovne – så du må prøve dig lidt frem med din). Hold øje og pas godt på at den ikke får for meget, da kagen vil bage videre efter du tager den ud af mikroovnen.

De færdige afkølede Nutellakage i kop drysset let med flormelis. Jeg har sådan en fin lille strødåse, som altid er klar med flormelis – så er det så nemt at give et lille pift til en kage.

Ingredienser i Nutellakage i kop

 • 2 spsk flormelis
 • 3 spsk kakao
 • 4 spsk mel
 • 1/4 tsk bagepulver
 • 1 æg
 • 3 spsk mælk
 • 3 spsk Nutella
 • 2 spsk smagsneutral olie
 • Evt. flormelis til pynt

Hvordan laver man Nutellakage i kop

 1. Bland flormelis, kakao, mel og bagepulver i en stor kop
 2. Tilsæt æg, mælk, Nutella og olie
 3. Rør godt med en gaffel til dejen er glat
 4. Bag din kage i mikroovnen ved højeste effekt i 1½-2 minutter
 5. Drys evt. med lidt flormelis

Her på Nyborgs Room “gemmer” jeg alle mine opskrifter – og du vil også her på siden finde min web-shop med bageudstyr. Lad mig endelig vide, hvis du leder forgæves efter noget – Brug menuen og udforsk gerne Nyborgs Room.

Rigtig god bagelyst – Hilsen Pia 🙂

Gode produkter til Nutellakage i kop

Mit yndlings bageudstyr

Her har jeg samlet nogle de produkter, som jeg ikke selv kan leve uden – Håber det kan give dig lidt inspiration.

Hilsen Pia ?

Inkl. opskrift
Inkl. opskrift
Inkl. opskrift

Skriv et svar

Hos Nyborgs Room bager vi ikke bare cookies, vi bruger også cookies på vores side. For at benytte Nyborgs-room.com, skal du acceptere at vi benytter Cookies. Læs mere om hvordan vi bruger cookies i vores politik om persondata