Kan jeg få mængde rabat?

Det kan du måske 🙂 Det afhænger af produkt og antallet du ønsker at købe. Kontakt mig, hvis du ønsker et tilbud på mængde rabat

Kan jeg få en reklame på Nyborgs Room?

Det kan du måske godt. Send en email til mig med dit forslag.

Har Nyborgs Room en butik?

Nyborgs Room er en webshop og vi har ikke en butik. Ind imellem holder vi åbent lager, hvor du kan komme og se de mere end 3.500 bageartikler. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om næste åbent lager.

Jeg kan ikke finde den vare jeg leder efter. Hvad gør jeg?

Nej hvor ærgeligt. Kontakt mig, så hjælper jeg dig med at finde varen eller også kan jeg prøve at få varen hjem til dig.

Kan jeg betale med MobilePay?

Ja selvfølgelig. Du vælger blot MobilePay i kassen og følger guiden på skærmen.

Jeg har set et godt tilbud, men nu er der udsolgt. Hvad gør jeg?

Tilmelder du dig nyhedsbrevet, har du størst chance for at få besked om gode tilbud. Så kan du købe varen næste gang den kommer på tilbud.

Kan jeg få lagt tilbudsvarer til side og købe dem senere?

Vi kan desværre ikke tilbyde at du kan få lagt tilbudsvarer til side og betale dem senere. Vi kan i stedet tilbyde dig at del betale vie ViaBill.

Kan jeg få leveret lørdag, søndag og helligdage?

Ja det kan du, hvis du vælger at få sendt din bestilling med DAO. Vær opmærksom på, at der meget store produkter ikke kan sendes med DAO, da DAO har en begrænsning på størrelsen af pakkerne.

Skal jeg oprette en konto, for at handle hos Nyborgs Room?

Nej det behøver du ikke. Du kan sagten handle uden en konto. Der er dog mange fordele ved at have en konto som for eksempel finde gamle bestillinger, udskrive fakturaer og du slipper for at indtaste adresse hver gang du handler hos Nyborgs Room

Kan jeg købe på kredit?

Ja det kan du ved at vælge ViaBill i kassen. ViaBill er vores samarbejdspartner, hvis du ønsker at dele din betaling op i flere dele.