Nutella doughnuts – ADVARSEL: stærkt vanedannende

Nutella doughnuts

Nutella doughnuts – UHA… Hurtig lavet og lynhurtig spist 🙂

Jeg er i den underlige situation, at vores drenge absolut IKKE gider spise Nutella. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg har gjort galt i opdragelsen af dem, men pyt…

Jeg har så med disse Nutella doughnuts alligevel fået lokket noget Nutella i dem, for de var væk på et øjeblik… Altså de lækre Nutella doughnuts – ikke de lækre drengene 🙂

Så selv om du er VILD med Nutella eller bare slet ikke kan li’ Nutella, så prøv lige disse Nutella doughnuts – Det vil du ikke fortryde. De er både nemme og lynhurtige at lave – Og så er de stærkt vanedannende.

Helt enkelt blander jeg først alle ingredienserne (ja, bare i med det hele) og pisker godt i 5 minutter, indtil dejen er helt ensartet. Hov nej, jeg starter da med at tænde ovnen på 175 grader C, helt almindelig ovnvarme.

Imens dejen piskes sprayer jeg lige min doughnuts form med bage spray, så jeg er sikker på at mine doughnuts nemt slipper formen, når de er færdige. Jeg er forelsket i den bage spray, for jeg syntes bare det er MEGET nemmere end at skulle smøre med olie eller smør – Vupti så er formen klar uden fedtede fingre.

Når dejen er færdigrørt, så hælder jeg den op i en sprøjtepose, hvor jeg bare klipper et lille hul i – Det er ikke nødvendigt med en tyl denne gang.

Dejen fordeles i de 6 ringe der er i doughnuts formen og formen sættes ind midt i ovnen på en rist.

De skal bages 9-10 min. Når det er 9-10 minutter, så er det fordi at ovne er forskellige, så du må lige holde øje med dine,  så ikke at de får for meget.

Når de er færdigbagte lader jeg dem køle af i formen i ca. 10 minutter, inden jeg tager dem ud. De færdige afkølede Nutella Doughnuts drysset let med flormelis. Jeg har sådan en fin lille strødåse, som altid er klar med flormelis – så er det så nemt at give et lille pift til en kage.

PS. du kan også lave mini doughnuts i mini doughnuts formen, men forkort da bagetiden – tænker 6-8 minutters bagetid.

Ingredienser i Nutella doughnuts

 • 250 g Nutella
 • 2 æg (M/L)
 • 75 g mel
 • 1 nip salt
 • Flormelis til pynt

Hvordan laver man Nutella doughnuts

 1. Bland Nutella, æg, mel og salt
 2. Pisk i 5 min. indtil dejen er ensartet
 3. Smør/spray din doughnuts form
 4. Kom dejen i en sprøjtepose og fordel i formen
 5. Bages ved 175 grader C (almindelig ovnvarme) i 8-10 min.
 6. Lad dem køle af i formen i 10 min. inden du tager dem ud
 7. Drys med flormelis og de er klar til servering

Her på Nyborgs Room “gemmer” jeg alle mine opskrifter – og du vil også her på siden finde min web-shop med bageudstyr. Lad mig endelig vide, hvis du leder forgæves efter noget – Brug menuen og udforsk gerne Nyborgs Room.

Rigtig god bagelyst – Hilsen Pia 🙂

Gode produkter til Nutella doughnuts

Mit yndlings bageudstyr

Her har jeg samlet nogle de produkter, som jeg ikke selv kan leve uden – Håber det kan give dig lidt inspiration.

Hilsen Pia ?

Tilbud
Inkl. opskrift
Inkl. opskrift

2 tanker om “Nutella doughnuts – ADVARSEL: stærkt vanedannende

Skriv et svar