Nutella cupcakes med kærlighed

Nutella-cupcakes

Nutella cupcakes med kærlighed. Disse lækre nutella cupcakes er mit bud på en kærlighedskage i anledningen af Valentines Day. Ikke fordi at kærligheden ikke skal fejres alle andre 364 dage om året, men Valentines Day er nu bare hjerternes fest.

Opskriften på nutella cupcakes er super simpel. Opskriften indeholder ganske få ingredienser. Ja, faktisk kun 3 ingredienser: æg, Nutella, mandelmel (og et nip salt). En fantastisk cupcake med en intens smag af den skønne Nutella. Hvem elsker ikke den?

Mine Nutella cupcakes er her toppet med en klassisk smørcreme med vaniljesmag, indfarvet med lidt rose pastafarve. Du kan fint tilsætte fx. hindbær- eller appelsin smag. Tyllen jeg har brugt er Wilton 2D, men du kan vælge lige den der passer dig – Du kan se alle tyller HER

Som pynt har jeg valgt selv at lave nogle smukke små hjerter i fondant, i 4 forskellige farver; rosa, pink, gammelrosa og selvfølgelig kærlighedens farve, rød. Udstikkerne jeg har brugt er disse små hjerte udstikkere, med stempel

Gode produkter til Nutella Cupcakes

Tilbud
Original price was: 119,80 kr..Current price is: 109,95 kr..
220 bonus point

Ingredienser i Nutella Cupcakes

Dej

 • 3 æg
 • 400 g Nutella
 • 50 g mandelmel
 • ½ tsk bagepulver
 • 1 nip salt

Smørcreme

Pynt

Hvordan laver man Nutella Cupcakes?

 1. Pisk æggene luftige
 2. Lun Nutellaen i microvnen i 1 min – rør efter 30 sek.
 3. Rør Nutellaen i æggemassen
 4. Bland mandelmel med salt og bagepulver og rør det i
 5. Hæld din dej til Nutella cupcakes ned i 12 muffinsforme, som er placeret i en muffinsform – eller plade
  (jeg bruger en mekanisk iskugleske, som sikrer at der kommer lige meget dej ned i formene)
 6. Bages ved 175 grader C i 18-20 min. (almindelig ovnvarme)
 7. Lad dine Nutella cupcakes køle af
 8. Pisk smør med flormelis, vand og vanilje aroma i ca. 10 min
 9. Tilsæt lidt rosa pastafarve og rør til at smørcremen er ensartet
 10. Kom smørcremen i en sprøjtepose med en stor tyl – Her har jeg brugt Wilton 2D
 11. Udstik nogle hjerter i fondant og pynt dine Nutella cupcakes

Her på Nyborgs Room “gemmer” jeg alle mine opskrifter – og du vil også her på siden finde min web-shop med bageudstyr. Lad mig endelig vide, hvis du leder forgæves efter noget – Brug menuen og udforsk gerne Nyborgs Room.

Rigtig god bagelyst – Hilsen Pia 🙂

 

Mit yndlings bageudstyr

Her har jeg samlet nogle de produkter, som jeg ikke selv kan leve uden – Håber det kan give dig lidt inspiration.

Hilsen Pia ?

Tilbud
Ikke på lager
Original price was: 379,85 kr..Current price is: 339,95 kr..
680 bonus point
Tilbud
Inkl. opskrift
Original price was: 199,90 kr..Current price is: 179,95 kr..
360 bonus point
Tilbud
Original price was: 245,85 kr..Current price is: 199,95 kr..
400 bonus point
-17%
Original price was: 239,95 kr..Current price is: 199,95 kr..
400 bonus point
Ikke på lager

5 kommentarer til “Nutella cupcakes med kærlighed

Skriv et svar