Praktisk opbevaring af mel, sukker osv.

praktisk opbevaring

Hvordan opbevarer man mel og sukker bedst?

Jeg er totalt vilde med condibøtterne, for de er med til at give system i vores skuffer, skabe og i køleskabet. De giver mig et godt overblik over hvad jeg har, så jeg nemt kan tage lige præcis det jeg skal bruge.
Jeg bruger dem også når jeg sætter dej til hævning – med låget på beholdes fugten i dejen, hvilket giver hævningen de bedste betingelser.
Her kan ud se et par billeder fra mine køkkenskabe og skuffer…
De findes i mange forskellige str. som kan stables – Smart ikk’?
 
Håber det har givet lidt inspiration til at du kan få et godt overblik i dine køkkenskabe – Hilsen Pia ?

Skriv et svar

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på kr. 500,-
Tilmeld dig her
close-image
Hos Nyborgs Room bager vi ikke bare cookies, vi bruger også cookies på vores side. For at benytte Nyborgs-room.com, skal du acceptere at vi benytter Cookies. Læs mere om hvordan vi bruger cookies i vores politik om persondata