Hvad er fondant?

odense-fondant-1

Fondant er er en pasta primært lavet af sukker. Fondant bruges til kage dekoration, hvor det som oftest udrulles meget tyndt og lægges over en kage som en særlig flot afslutning. Nogle foretrækker at indfarve marcipan med pastafarve, da smagen siges at være bedre i marcipan. Der er dog en del fordele ved at bruge en god fondant. Den primære er, at den er langt lettere at arbejde med end indfarvet marcipan. Det er også en fordel, at farven er jævn og ens i fondant, hvilket visuelt giver en smuk afslutning på en kage.

Hvilken fondant er bedst?

fondant-pinkDet er min erfaring, at fondant fra Odense Marcipan fungerer rigtigt godt. Det er let at rulle ud og let at glatte med en fondantudglatter. Jeg har efterhånden lavet en del kager med fondant fra Odense og med det rette værktøj, er det ret nemt at få sig et rigtigt godt resultat.

Andre er blevet glad for andre mærker og måske handler det også om, hvilket mærke man er vant til at bruge. Min anbefaling går til mærket Odense. Det er dejligt dansk og jeg har lavet mange smukke kager med det mærke.

Det er naturligvis også Odense jeg har her i min webshop, da det er det jeg har bedst erfaring med. Har du lyst til at tage et kik på de forskellige farver, så klik her

God bagelyst

Hilsen Pia 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *