Banankage med chokoladecreme – Perfekte til kagetapas…

Banankage med chokoladecreme - Perfekte til kagetapas...

Banankage med chokoladecreme – Simpel, men med masser af smag. Krydret og svampet – Selve kagen bliver kun bedre efter et par dage. Kan bages som en stor kage eller som muffins eller som her i små fine silikoneforme, så de kan bruges på dit kagebord. 

Gode produkter til banankage

Ingredienser i banankage

 • 100 g smør
 • 175 g sukker
 • 1 dl ylette (eller et andet surmælksprodukt)
 • 200 g mel
 • 1½ tsk bagepulver
 • 1 tsk natron
 • 1 tsk vaniljesukker
 • 1 tsk stødt kanel
 • ½ tsk ingefær
 • 3-4 bananer (ca. 350 gram)
 • 50-100 gram groft hakket chokolade
 • 150 gram Enchanted Cream Choko

Hvordan laver man banankage?

 1. Rør smør og sukker godt
 2. Tilsæt ylette.
 3. Bland melet med de øvrige tørre ting og tilsæt melblandingen.
 4. Mos bananerne og røg dem i.
 5. Rør dejen glat og tilsæt så til sidst de halv store stykker chokolade.
 6. Fordel dejen i små silikoneforme – find din ynlingsforme KLIK HER
 7. Bages ved 180 grader (almindelig ovnvarme) i ca 20 min.
 8. Når kagerne er kølet af sættes de i fryseren
 9. Når kagerne er helt frossen kan de vendes ud af formen – hele og fine
 10. Lad dem tø op
 11. Rør din Enchanted Cream Choko efter anvisningere på posen – jeg bruger blot vand
 12. Tyl nu med forskellge tyller – jeg har brugt nr. 199, nr. 104 og nr. 32, og nr. 2
 13. Pynt med lidt sukkerpynt – jeg har brugt denne blanding KLIK HER

 

Her på Nyborgs Room “gemmer” jeg alle mine opskrifter – og du vil også her på siden finde min web-shop med bageudstyr. Lad mig endelig vide, hvis du leder forgæves efter noget – Brug menuen og udforsk gerne Nyborgs Room. Rigtig god bagelyst – Hilsen Pia 🙂 PS: Husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev KLIK HER – og/eller følg mig på Facebook, hvor jeg deler mine opskrifter, nyheder og gode TILBUD KLIK HER

Se hvad andre køber…

KLIK HER – og se alle varer, listet efter popularitet…

 

Skriv et svar