SweetArt Fondant rost til skyerne

sweetart-fondant

SweetArt Fondant er af mange anset for at være verdens bedste fondant og efter jeg har prøvet den, må jeg sige at de har ret. Der er meget stor forskel på kvaliteten af fondant. Nogle fondant mærker er lette at arbejde med, mens andre let sprækker.

Det helt store fordele ved SweetArt Fondant er:

  • Sprækker ikke så nemt, som andre fondant typer
  • Smagen overgår efter min mening alle andre fondant typer
  • Let at glatte på kagen

SweetArt Fondant er anbefalet af kage guru nummer 1

Kage guru nummer 1 Debbie Brown har rost SweetArt fondant til skyerne. Det er nok det bedste kvalitetsstempelt en fondant kan få.

Læs hvad Debbie Brown og andre kage designere siger om SweetArt fondant lige her: http://www.sweetart.pt/en/testimonials/

Der findes masser af fondant på markedet i dag, men det er helt afgørende for det endelige resultat, at du bruger en fondant der både smager godt, men som også er til at arbejde med.

Hvor meget fondant skal du bruge?

Det kommer selvfølgelig an på, hvor tyndt du ruller din fondant, men bruger du en god fondant er det meget lettere, at rulle den tyndt og dermed ender den gode kvalitet ofte med at være det billigste valg.

Lige her kan du se min guide til, hvor meget du skal bruge til forskellige kage størrelser: http://nyborgs-room.com/hvor-meget-fondant-skal-der-bruges/

Klik på logoet nedenfor, for at se alle fondant produkterne

SweetArt Fondant

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *